Grönt kort

NYTT!!! GRÖNT KORT-KURS VÅREN 2023

Vi startar en kurs på Lördagar 14.00-17.00, start 11/3 därefter 18/3 och 25/3. Maila elisabet@ubrf.se om du har frågor och eller vill anmäla dig. Du bör redan innan gå in på sisuforlag.se och beställa Grönt kort Webmaterialet (175:-) och börja arbeta med den delen. I kursen ingår även de praktiska momenten du bör ha som förkunskaper. Kostnad 500:- för medlemmar i Ubrf och 700:- för ej medlemmar och då ingår registrering (100:-) till Svenska Ridsportförbundet. Kursledare Elisabet Zillén

Grönt kort är något du måste ha för att tävla from 1* tävling ( och gärna får ha om du tävlar klubbtävling, rider i träningsgrupper dressyr/hoppning, är förälder till barn som tävlar eller vill lära dig mer om tävling/hästkunskap )

För att lösa tävlingslicens krävs att ryttare från den 1/1 det år ryttaren fyller14 år har Grönt kort och för ryttare under 14 år att förälder eller annan medföljande (tex ridlärare) på tävling har Grönt kort.

Ryttare som är under 18 år måste gå en kurs. Du får gå kursen och ta Grönt kort från det år du fyller 13 år.

Alla som är 18 år och äldre, som inte har Grönt kort idag men vill börja tävla, bör gå samma kurs. (De kan dock välja att under en halvdag istället göra de delprov som kursen innehåller samt det slutliga praktiska och det teoretiska provet)

NY mobilanpassad webbplats
Nu finns en mobilanpassad webbplats som deltagarna börjar med att själv beställa på www.sisuforlag.se (175:-) Du bör ha börjat eller helst gjort färdigt den delen innan första kursdatum.

Vi arrangerar årligen Grönt kort-kurser.


https://ridsport.se/distrikt/stockholm/utbildning/gront-kort


Adress

Upplands-Bro Ryttarförening Husbyvägen 1 A 19791 Bro

Kontakt

Tel: 08 582 466 35 Måndag och Torsdag 11.30–12.30 E-post: ridskolan@ubrf.se Lektionsavbokningar https://www.minridskola.se/

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra sponsorer och partners - Tack för ert engagemang!

Huvudsponsor

Partner och klubbshop

Tävlingssponsorer