Ridskola

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING HAR RIDNING FÖR ALLA! 

PONNYRUNDOR - en kortare runda för att prova på för mindre barn. Söndagar ojämna veckor, 13.00-13.45. Ingen föranmälan krävs. Pris 20: - /runda. 
Swish på plats till Ungdomssektionen. 

LEDLEKTIONER - för barn som under året fyller 6 år. Söndagar ojämna veckor kl. 13.45 och 14.15 (30 min). Föranmälan krävs. Pris 165:- Swish. Anmäl på telefon 08-58246635 

HÄSTLEKIS – för barn som under året fyller minst 6 år. Torsdagar 17.15-18.00, vi startar regelbundet kurser. Barnen får lära sig att vara i stallet och på ett säkert sätt umgås med hästarna. Teori, lek, aktiviteter och eventuellt lite ridning ingår. 

FÖR ALLA! 

Vi har ströplatser för barn, ungdomar och vuxna i befintliga grupper på olika nivåer från nybörjare till rutinerade ryttare. 

Vi har även träningsgrupper i dressyr och hoppning för dig som vill satsa mer på din ridning. Då rider du fler gånger i veckan för att utvecklas snabbare. 

Vi erbjuder även grupper dagtid, i lägre tempo, ridning för skolklasser, företagsridning med mera. 

KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG VIDARE! 

Ring 0858246635 måndag och torsdag 11.30-12.30 eller mejla till ridskolan@ubrf.se.

Varmt välkommen!

Personalen på Upplands-Bro Ryttarförening


 

Vår vision är att ridskolan ska vara en plats där barn, ungdomar och vuxna kan umgås, lära och växa tillsammans i ett gemensamt hästintresse - en plats där alla har lika möjligheter till en meningsfylld fritidssysselsättning.

Välkommen till ridskolan är ett häfte från Svenska Ridsportsförbundet om ridskolor och hästsporten som du kan läsa på webben. I foldern finns tips och tänkvärda fakta för alla som är nya i stallet. 

Välkommen till ridskolan

Välkommen till ridskolan

Våra sponsorer och partners - Tack för ert engagemang!

Huvudsponsor

Sponsorer

Partner och klubbshop

Tävlingssponsorer