Presentationer


Tindra, ordförande 

Hej! 

Mitt namn är Tindra och är född 2005. I år sitter jag som ordförande vilket ska bli väldigt roligt! Jag blev invald i styrelsen 2020, så detta blir mitt fjärde år jag sitter med. Mig hittar ni i stallet på onsdagar och lördagmornar när jag rider, eller på någon av våra aktiviteter. Min favorithäst är Crokino och min favoritponny är Mac Kenzie. När jag inte är i stallet pluggar jag massor eller latar mig i soffan med min katt. Om du ser mig så tveka inte att säga hej!  

 

Lovisa, vice ordförande och kassör 

Hej! 

Jag heter Lovisa och jag är 16 år. jag gick med i USEK årsskiftet
 2019–2020 och min roll är vice ordförande och kassör. De dagar jag är i stallet är tisdagar och lördagar, men du kan säkert se mig andra dagar också. 

 

Elsa, sekreterare 

Hej! Jag är Elsa, 15 år och är numera medlem i USEK. Mitt ansvarsområde är sekreterare! Jag rider Tisdagar 21-22 och Lördagar 15:30-16:30. Om jag skulle behöva välja någon favorithäst skulle jag säga Samba, hon är ju så söt. På fritiden gillar jag att ta det lugnt, vara med kompisar och framförallt att kolla på serier. 

 

Meja, vice sekreterare och Instagram-ansvarig (måndagsquiz) 

Hej, jag heter Meja och är 12 år. Jag gick med i USEK det här året. Jag har ridit på UBRF i ca 4 år och är i stallet på fredagar och söndagar på ojämna veckor. Min favorit häst är Bindy. I USEK har jag 2 ansvarsområden, måndagsquiz och vicesekreterare. Hoppas vi syns i stallet någon gång! 

 
Hella, Tiktok-ansvarig och informatör 

Hej! Jag heter Hella Albertsen och jag är 13 år gammal. I USEK är jag ansvarig för att sätta upp lappar om aktiviteter samt Tiktok-ansvarig. Jag kom med i USEK i år och jag är supertaggad på allt kul vi kommer göra! När jag inte är i stallet gillar jag att skriva musik och hänga med vänner. Ni kan hitta mig i stallet främst måndagar, onsdagar, lördagar men lite när som helst. Mina favorithästar är Curre och Valborg. 

 


Emelie, ledamot 

Hej!  

Jag heter Emelie och är 14år (fyller 15 i år) Jag blev invald i USEK 26 februari 2023.  

Jag har ridit på UBRF sedan hösten 2016 alltså ca. 6,5år. Förutom UBRF så har jag ridit lite på en privathäst, hoppar på ett annat stall och ridläger.  

Mig hittar ni i stallet varje torsdag, varannan onsdag och söndagar men också lite andra dagar om jag har tid eller på USEK aktiviteter. När jag inte är i stallet så tränar jag små barn i tennis, pluggar eller är med vänner. Om du ser mig får du gärna hälsa! 

 

Angelina, Instagram-ansvarig (DM) 

Hej, jag heter Angelina och är 16 år. Jag blev invald i styrelsen 2020 och min roll är Instagram ansvarig. På fritiden är jag med kompisar och pluggar. Just nu har jag inte riktigt tiden till att rida på ridskolan då jag rider på andra ställen men min favoritponny var Jack. 

 
 

Michaela, ledamot 

Hej mitt namn är Michaela, och jag är 19 år gammal. I år har jag inget speciellt uppdrag i USEK, men har tidigare varit ordförande mm. Detta blir mitt 5e år i USEK vilket ska bli spännande. Jag tycker det är roligt att vara en del av USEKs styrelse. Det som gör att jag tycker det är så kul är att hålla i aktiviteter och få en närmare relation till den yngre generationen i stallet. Mig ser ni i stallet på tisdagar och torsdagar, men självklart kan de ske fler dagar än dem. Min fritid består mycket av att vara i stallet men när jag inte är i stallet så är jag med vänner eller så pluggar jag. Min favorithäst i stallet är Hamilton, detta pga att han är en sån himla trevlig, samt hur han har en sådan positiv inställning. Hoppas vi ses i stallet!

 


 
 
Mindra, ponnyrunds-ansvarig och Instagram-ansvarig (måndagsquiz) 

Hej! 

Jag heter Mindra Filipson och jag är 13 år snart 14. På fritiden är jag med kompisar eller i stallet. Min roll i USEK är att jag är ponnyrundsansvarig och ansvara för måndagsquiz. Jag gick med i USEK i januari 2022. Min favorithäst i stallet är Replay och i stallet är jag tisdagar, onsdagar, lördagar och ibland söndagar. Men det hade ej förvånat mig om det blir fler dagar. 

 

Linnea, ledamot 

Hejsan, jag heter Linnea och är 20 år gammal.
 Jag har blev invald i styrelsen 2016. När jag inte jobbar är jag med kompisar och fixar med USEK såklart. Just nu har jag inte riktigt lika mycket tid att vara i stallet men är där så ofta jag hinner. 
Min favorithäst var Flash. 

 

Adress

Upplands-Bro Ryttarförening Husbyvägen 1 A 19791 Bro

Kontakt

Tel: 08 582 466 35 Måndag och Torsdag 11.30–12.30 E-post: ridskolan@ubrf.se Lektionsavbokningar https://www.minridskola.se/

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra sponsorer och partners - Tack för ert engagemang!

Huvudsponsor

Partner och klubbshop

Tävlingssponsorer