Presentationer

Tindra, ordförande 

Hej! 

Mitt namn är Tindra och jag är 18 år gammal (f. 2005). I år sitter jag som ordförande vilket ska bli väldigt roligt! Jag blev invald i styrelsen 2020, så detta blir mitt fjärde år jag sitter med. Mig hittar ni i stallet på onsdagar och lördagmornar när jag rider samt varannan söndagseftermiddag när jag jobbar. Eller såklart på någon av våra aktiviteter! Min favorithäst är Crokino och min favoritponny är Mac Kenzie. När jag inte är i stallet pluggar jag massor eller myser i soffan med min katt. Om du ser mig så tveka inte att säga hej!


 Lovisa, vice ordförande och kassör 

Hej! 

Jag heter Lovisa och jag är 16 år. Jag gick med i USEK årsskiftet 2019 – 2020 och min roll är vice ordförande samt kassör. De dagar jag är i stallet är tisdagar och lördagar, men du kan säkert se mig andra dagar också.  


Elsa, sekreterare 

Hej! Jag är Elsa, 15 år och är numera medlem i USEK. Mitt ansvarsområde är sekreterare! Jag rider Tisdagar 21-22 och Lördagar 15:30-16:30. Om jag skulle behöva välja någon favorithäst skulle jag säga Samba, hon är ju så söt. På fritiden gillar jag att ta det lugnt, vara med kompisar och framförallt att kolla på serier. 


Tilde, Instagramansvarig (måndagsquiz)

Hej!

Jag heter Tilde Samuelsson och är född 2004. Jag gick med i USEK 2023. Mitt ansvarsområde är vår Instagram (måndagsquiz). Är i stallet på tisdagar och då jag rider den dagen i veckan, men skulle inte förvånas om det blev fler dagar. Min favorithäst i stallet är Jack för att han är så speciell. När jag inte är i stallet hänger jag för det mesta hemma i mitt rum eller så tränar jag på gymmet.


Livia, ledamot

Hej, jag heter Livia!

Jag är 12 år gammal och har ridit på UBRF i 3 år. Men jag har även hållit på med hästar i hela mitt liv. Jag är i stallet på onsdagar och lördagar. I år har jag inget speciellt uppdrag. När jag inte är i stallet så gillar jag att vara med mina husdjur, och att vara med min familj. Jag gick med i USEK den 27 augusti 2023 så är ny medlem. Så det ska bli kul. Det jag ser mest framemot i USEK är att hålla i aktiviteter och göra skillnad i verksamheten. I stallet är min favorithäst Marabou, för att han är framåt och så himla gullig. Om du ser mig i stallet så får du gärna hälsa och be om hjälp!


Emelie, Instagramansvarig (måndagsquiz, inlägg och DM)

Hej jag heter Emelie och fyller 15 snart. Jag blev invald i styrelsen februari 2023. Jag har ridit på UBRF sedan hösten 2016, alltså 7 år. Förutom på UBRF så har jag ridit lite på privathästar, hoppat på ett annat stall och ridläger i fem år. Jag har ingen favorithäst/ponny men jag gillas Lady, Jack och Tobbe lite extra mycket. Mig ser du i stallet varannan onsdag, torsdagar och varannan söndag men också lite andra dagar när jag har tid eller på USEK aktiviteter. Mitt ansvarsområde är lappansvarig och Instagram-ansvarig. När jag inte är i stallet så tränar jag små barn i tennis, pluggar eller är med vänner. Hoppas vi ses!


Meja, vice sekreterare

Hej! Jag heter Meja och är 12 år, jag valdes in i usek i början på 2023. Mitt ansvarsområde just nu är vicesekreterare. Minafavorithästar är Lydia och Bindy. Ni hittar mig i stallet på fredagar och ibland andra dagar, ser ni mig så får ni gärna säga hej!


 Hella, Tiktok-ansvarig

Hej! Jag heter Hella Albertsen och jag är 13 år gammal. I USEK är jag ansvarig för ponnyrundorna samt Tiktok-ansvarig. Jag kom med i USEK i år och jag är supertaggad på allt kul vi kommer göra! När jag inte är i stallet gillar jag att shoppa och hänga med vänner. Ni kan hitta mig i stallet främst måndagar och torsdagar men också varannan söndag. Mina favorithästar är Curre och Cosmo, men jag tycker att alla stallets hästar är fina! Hoppas vi ses!


Tuva, ledamot

Hej! Jag heter Tuva. Jag är 11 år. Jag har ridit på UBRF i 2 år. Jag har hållit på med hästar i 7 år men har alltid gillat hästar. Jag är på UBRF när jag rider men är också där lite när jag vill och kan. I år har jag inget speciellt uppdrag. Jag gillar att vara med mina vänner, husdjur och familj. Jag gick med i USEK 27 augusti 2023. Jag ser fram emot att hålla lekar och göra ändring i verksamheten. I stallet är min favorithäst Trixie för hon är en utmaning i hoppningen och bara den snällaste. Om du ser mig i stallet så fråga gärna om hjälp om du behöver det.

 

 

 
 

 


 

 

 

Adress

Upplands-Bro Ryttarförening Husbyvägen 1 A 19791 Bro

Kontakt

Tel: 08 582 466 35 Måndag och Torsdag 11.30–12.30 E-post: ridskolan@ubrf.se Lektionsavbokningar https://www.minridskola.se/

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra sponsorer och partners - Tack för ert engagemang!

Huvudsponsor

Partner och klubbshop

Tävlingssponsorer