Presentationer

Tindra, ordförande 

Halloj! Jag heter Tindra och fyller 19 år i år, är född 2005. Jag valdes in i styrelsen 2020, så detta blir mitt 5:e år jag sitter med och precis som förra året sitter jag i år som ordförande. Förra året var väldigt lärorikt och utvecklande för mig och jag ser fram emot att driva ridskolans ungdomssektion ytterligare ett år. Min favorithäst är helt klart Crokino, men hjärtat slår även extra starkt för Mac Kenzie. Du kan se mig i stallet varje onsdagkväll och lördagmorgon när jag rider samt varannan söndag när jag jobbar. Eller såklart på någon av våra aktiviteter! :D Just nu pluggar jag sista året på gymnasiet med inriktning teater och när jag varken är i stallet eller i skolan myser jag oftast i soffan med min katt. Vi ses i stallet! 

Emelie är sekreterare.

Hej jag heter Emelie och är 15år. Det här blir mitt andra år i styrelsen. Mitt ansvarsområde i år är sekreterare. Jag är i stallet på torsdagar, varannan onsdag och söndagar men även andra dagar ifall jag har tid eller på aktiviter. Min favorit ponny för tillfället är Jack men Tobbe är också en favorit. Är jag inte i stallet så är jag antingen med vänner, tränar små barn i tennis, pluggar eller bara tar det lugnt. Ser du mig i stallet så får du gärna säga hej💗🤩


Hella, kassör

Hejsan! Jag heter Hella och är 14 år gammal. Jag blev invald i styrelsen förra året, så detta blir blir mitt andra år. Mina ansvarsområden är kassör, Instagram och sponsoransvarig. Detta år blir mitt 6e år på ridskolan och i hästvärlden. När jag inte är i stallet (vilket jag oftast är), hänger jag med vänner eller gymmar. Mina favvohästar är Eagle och Samba, men Curre kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. Jag är riktigt taggad på detta år och alla aktiviteter vi kommer ha, och tveka inte att hälsa på mig i stallet!


Livia, Tiktok ansvarig

Hej! Jag heter Livia och är 12 år gammal, men jag fyller 13 detta år. I år är mitt ansvarsområde Tiktok. Det ska bli spännande. Jag blev invald I USEK 26 Augusti 2023, så detta blir min andra termin som jag sitter med i USEK. Jag är I stallet på onsdagar och när vi har aktiviteter såklart men skulle ej bli förvånad om det blir fler dagar jag är där. När jag inte rider är jag med min familj, mina husdjur, eller pluggar. Min favorithäst är Marabou för han är så duktig i hoppningen och allmänt bara en rolig och trevlig liten ponny. 

Om vi syns i stallet så säg gärna hej!


Meja, vice ordförande.

Hej! Jag heter Meja och är 13 år gammal och är med i USEK och har varit med sedan början av 2023. Mina ansvarsområden i år är TikTok ansvarig och vice ordförande. Jag är i stallet på fredagar när jag rider men ibland andra dagar också. Jag har ridit här på ubrf i ungefär 5 år. Mina favorit hästar är Larry och Lydia. Hoppas vi ses i stallet någon gång!


Saga, ansvarar för ponnyrundorna.

Hej! Jag heter Saga och jag fyller 16 i oktober (född 2008). Mitt ansvarsområde för i år är ponnyrundorna och det ska bli spännande! Jag har ridit på Ubrf i snart 5 år och jag blev invald i USEK februari 2024, så det här blir min första termin med i Usek-styrelsen vilket ska bli jättekul. Jag rider på måndagar 18-19 samt varannan söndag efter ledlektionerna, men det kan hända att jag rider lite oftare eller att jag bara är i stallet någon extra dag i veckan. Min favorithäst kommer alltid att vara Dream, men Larry och Eagle är nog tätt inpå! 

När jag inte är i stallet så är jag antingen med kompisar eller på gymmet. 

Om ni ser mig i stallet får ni jättegärna hälsa! 


Saga, kommunikationsansvarig.

Hej! Jag heter Saga (s) och jag är 16 fyller 17, jag har ridit i ungefär fem år. Jag blev invald i USEK i år, mina ansvarsområden kommunikation och USEK rummet med Filippa. Jag går första året på gymnasiet där jag läser en häst inriktad linje. Jag är i stallet på torsdagar och tisdagar. På tisdagarna är jag i stallet heldagen från morgonen till kvällen då jag har APL (arbetsplats lärande) och på kvällen så rider jag i hoppgruppen. Min favoritponny måste jag nog ändå säga är Jack och mina favorithästar är Cosmo och Eagle. Om jag inte är i stallet så gillar jag att gå på AIK-matcher och att umgås med vänner och familj. Om ni stöter på mig i stallet så hälsa gärna 🥰


Tilde, sköter USEKs mejl.

Halli hallå! Jag heter Tilde Samuelsson. Är 19 år gammal, fyller 20 i juni (2004). Har ridit i drygt 10 år. Detta blir mitt andra år i USEK. Jag har valt att sitta kvar i USEK ett år till eftersom jag ska börja plugga upp kurser för att kunna komma in på hippologprogrammet 2026. I år ansvarar jag för ungdomssektionens mejl tillsammans med Tindra samt att jag är personlig suppleant i år igen. Jag är i stallet främst på tisdagar och Lördagar. Min favorit häst i stallet är Larry och ponny Jack. När jag inte är i stallet så jobbar jag på Uddens Sjögård, tränar på gymmet eller så hänger jag med kompisar till deras hästar/medryttarhästar.

Hoppas vi ses i stallet!🤗


Tuva, ledamot

Hej! Jag heter Tuva. Jag är 11 år. Jag har ridit på UBRF i 2 år. Jag har hållit på med hästar i 7 år men har alltid gillat hästar. Jag är på UBRF när jag rider men är också där lite när jag vill och kan. I år har jag inget speciellt uppdrag. Jag gillar att vara med mina vänner, husdjur och familj. Jag gick med i USEK 27 augusti 2023. Jag ser fram emot att hålla lekar och göra ändring i verksamheten. I stallet är min favorithäst Trixie för hon är en utmaning i hoppningen och bara den snällaste. Om du ser mig i stallet så fråga gärna om hjälp om du behöver det.

 

 

 
 

 


 

 

 

Våra sponsorer och partners - Tack för ert engagemang!

Huvudsponsor

Sponsorer

Partner och klubbshop

Tävlingssponsorer