Aktiviteter i ridhuset

RIDHUSET ÄR HELT STÄNGT PGA AV ÖVERSVÄMNING. VI HAR JUST NU 30 CM VATTEN INNE. HÄLL UTKIK PÅ HEMSIDAN FÖR UPPDATERINGAR.

RIDHUSBYGGNADEN RENOVERAS OCH DET KAN VARA SÅ ATT HANTVERKARNA VÄSNAS. VI LÄGGER UT INFO HÄR OM VI VET ATT SÄRSKILT BULLRIGA MOMENT KOMMER SKE.

VI FÅR VISA LITE EXTRA HÄNSYN OCH FÅR SNART ETT FINT OCH NYRENOVERAT RIDHUS.

Aktiviteter, Renoveringen:

Vecka 10-12 Montering av dörrar och fönster.

Vecka 11, måndag + tisdag: Hissen installeras på lilla läktaren.

Aktiviteter arrangerade av UBRF

Vid ridning i ridhuset ska privathästar vara ute ur ridhuset innan lektioner börjar.

Aktiviteter ej arrangerade av Ubrf

Vecka 8

Upplands-Bro Ryttarförening Husbyvägen 1 A 19791 Bro

Kontakt

Tel: 08 582 466 35 Måndag och Torsdag 11.30–12.30 E-post: ridskolan@ubrf.se Lektionsavbokningar https://www.minridskola.se/

Drivs med KlubbenOnline

Våra sponsorer och partners - Tack för ert engagemang!

Partner och klubbshop

Tävlingssponsorer